Algemene voorwaarden

Na de boeking per e-mail, ontvangt u na controle door Be the WellSpring binnen 48 uur een boekingsbevestiging en factuur die van beide zijde bindend is als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:
1. Betaling:
a. Voor boekingen geldt een voorschot van 50% van het verblijf. Dit voorschot dient u uiterlijk 1 week na onze boekingsbevestiging te voldoen. Bij de betaling van het voorschot gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden en ontvangt u een mail als betalingsbewijs/reserveringsbevestiging waarna de reservering definitief is.
b. Uiterlijk 6 weken voor aankomst dient deze factuur te zijn voldaan.
c. Bij reserveringen binnen 4 weken voor aankomst dient 75% van het verblijf binnen 1 week te zijn voldaan.
d. Bij niet tijdig betaling heeft Be the WellSpring het recht boekingen te annuleren. U zult echter altijd eerst een betalingsherinnering ontvangen behalve in het geval van reservering binnen de vier weken voor aankomst datum..
e. De overige 50% / 25% van het verblijf wordt 1 week voor aankomst via overschrijving gedaan of direct bij aankomst per contant voldaan in de lokale munt nl. leva, dit in onderlinge afspraak. Wij aanvaarden geen creditcards. Graag uw betalingskeuze laten weten.
2. Annuleringsvoorwaarden:
a. Als de datum voor de betaling van het voorschot nog niet is verstreken, kunt u geheel gratis annuleren,
b. Bij annulering meer dan 8 weken voor aankomstdatum wordt 50,00 euro administratiekosten in rekening gebracht.
c. Tot 6 weken voor aankomst vindt geen terugbetaling van het voorschot plaats.
d. Bij later aankomen of eerder vertrekken dan de gereserveerde periode vindt geen terugbetaling plaats.
e. Wij adviseren u stipt deze richtlijnen te volgen.
3. Aankomst en vertrek yurt en guesthouse:
a. Bij aankomst dient u zich met uw betalingsbewijs (mail) te melden bij de receptie en de overige 50% / 25% van het verblijf contant te betalen indien niet overgeschreven behalve en indien anders werd overeengekomen.. U ontvangt algemene informatie over de locatie en de domeinregels.
b. De yurt en guesthouse zijn op de dag van aankomst vanaf 16:00 uur beschikbaar, en dienen op de dag van vertrek vóór 10:30 uur weer vrij te zijn. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
c. Van u verwachten wij dat de guesthouse en yurt netjes en ordentelijk wordt achtergelaten. Hierop wordt geïnspecteerd.
d. Na de eindinspectie wordt eventuele schade aan inventaris of accommodatie met u verrekend.
e. De eindschoonmaak van de accommodatie is in de huurprijs inbegrepen.
f. Een eventuele eindafrekening dient te worden voldaan vóór de dag van uw vertrek.
4. Domeinregels:
a. Alle gasten dienen zich te houden aan de vastgestelde regels. Deze worden u bij aankomst overhandigd.
b. Overtreding van de domeinregels regels kan verwijdering van de locatie tot gevolg hebben, zonder dat er enige terugbetaling van de huursom plaatsvindt.
5. Aansprakelijkheid:
a. Deelname aan activiteiten door ons georganiseerd, is geheel voor risico van de deelnemer zelf.
b. Tijdens uw verblijf bent u aansprakelijk voor door u en/of uw gasten toegebrachte schade op het terrein, aan de door u gehuurde accommodatie en/of de daarin aanwezige of daarbij behorende inventaris.
c. Be the WellSpring noch de eigenaar kan niet persoonlijk verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen noch voor schade aan eigen persoon als aan persoonlijke goederen als gehuurde voertuigen
d. Be the WellSpring noch de eigenaar kan niet persoonlijk verantwoordelijk worden gesteld voor zaken buiten de wil van de eigenaar om. We geven als voorbeeld het weg vallen van leidingwater, elektriciteit, internet,…. Deze vallen onder de noemer overmacht waar de eigenaar geen vat op heeft, dit zal ook niet leiden tot terug betaling van een deel of de gehele huurprijs.
e. Een ongeluk kan gebeuren, iets kan stuk gaan, dit wordt direct gemeld aan de eigenaar zodat het euvel kan worden verholpen.
f. Huisdieren zijn toegelaten mits onderling overleg en mits in acht name van het huishoudelijk reglement. De eigenaar van het huisdier(en) is en blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn dier.  

 

Fijne tijd

Kristien