Wellness

Tijdens jouw verblijf kan je gebruik maken van onze weldoende Phoenix Lounger, genieten van een massage gericht op de oorzaak. 

De minder goede slapers kunnen gebruik maken van de magnetische resonantie mat en wie verkoeling zoekt in de zomer kan in de jacuzzi plaats nemen.( momenteel onder herstel)

_MG_0019Phoenix Lounger:

De Phoenix Lounger is een revolutionaire uitvinding.

Door de verwarmde natuursteen en de halfedelstenen ondergaat het lichaam een ontgiftend, onzurende en tegelijkertijd een voedende harmoniserende totaaltherapie. De basis van alle geselecteerde halfedelstenen is Silicium en Koolstof, opbouwen en ontgiften.

Iedereen is voortdurend op zoek naar manieren om zich fitter en vitaler te voelen, om te ontgiften en om de dagelijkse stress van zich af te gooien. Mensen sporten, diëten of nemen voedingssupplementen. Bij wie verzuurd is en last heeft van teveel slijmvorming in het lichaam, heeft dat echter weinig nut.

De verwarmde natuursteen verwarmt het lichaam tot in de diepste weefsels. Daardoor worden de lichaamsporiën geopend en krijgen de mineralen maximale toegang tot lichaam.

lees meer

De grote en kleine bloedsomloop van aders en slagaders bevinden zich in en rond alle organen, ingewanden, gewrichten en spieren. De pompsystemen in de knieholtes, heupen, ellebogen en schouders leiden het bloed weg van de kleine bloedvaatjes. Als het bloed teveel toxische stoffen en slijmen bevat en verzuurd is, komt de goede werking van de kleine bloedsomloop in het gedrang. Dit is vaak het begin van een ziekte.

Een hoog niveau opgestapelde slijmen vertaalt zich o.a. in zwaarlijvigheid, cellulitis, oedeem, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, menstruatieklachten en chronische rugpijn.

Een tekort aan essentiële vloeistoffen in spieren, pezen, kraakbeen, gewrichten en hersenen leidt tot o.a. fibromyalgie, cvs, artrose, aderverkalkingen,….

De Phoenix Lounger kan dit proces omkeren! De tafel zorgt ervoor dat u gaat transpireren en dat al uw afvalstoffen en slijmen afgevoerd worden. De kleine bloedsomloop wordt gestimuleerd en er is een verhoogde opname van mineralen via de halfedelstenen.

Deze warmte bereikt 5 levels:

  1. de opperhuid: versteviging, opnieuw voeden tot een gezonde, glanzende huid.
  2. het bindweefsel: versteviging van het bindweefsel
  3. het lymfestelsel: draineren van vocht (o.a. cellulitis)
  4. het spierstelsel: ontzuring
  5. de botstructuur: diepe warmte doorbloeding tot op het bot (winterhanden, wintervoeten)

De diep doordringende warmte en de werking van de halfedelstenen bevordert de transpiratie en elimineert zo toxines en vrije radicalen. Door de eliminatie van de toxines worden de cellen in ons lichaam opnieuw beter doorbloedt. De cellen vinden hun oorspronkelijke kracht en functioneren weer normaal.

Samenvatting:

  1. het lichaam warmt op en opent de poriën;
  2. het lichaam is door de jaren heen verzuurd, de organen trekken samen, net zoals de spieren en de weefsels;
  3. via het lymfesysteem, het bloedstelsel, het urinestelsel maar vooral via de poriën en de huid banen de afvalstoffen en vrije radicalen zich een weg naar buiten;
  4. het lichaam ontzuurt, ontgift;
  5. via de huid en de geopende poriën neemt het lichaam de specifieke werking van elke halfedelsteen tot zich.

De halfedelstenen zijn de motor van de Phoenix Lounger.  Zij zorgen voor de meerwaarde van de behandeling door rechtstreeks contact met de huid . Zonder hen, geen Phoenix Lounger. Elk soort halfedelsteen heeft zijn eigen karakter en fysische en metafysische samenstelling. De halfedelstenen zijn zo geplaatst, dat de beoogde plaatsen van het lichaam bereikt worden.

 

 

IMG_0122Massage:

Naar gelang de noodzaak zijn er diverse massages voor handen gegeven door een herkend therapeut. 

We hebben het hier over: – ontspanning

                                               – sport

                                               – relaxatie

                                               – drukpunt

                                               – Tibitaanse

                                                                                                                                                    – stressgerelateerd

 

Magnetische resonantie mat:

Via het pulserend magnetisch veld, dat door de MRS opgewekt wordt, wordt het tekort aan aardmagnetisme gecompenseerd, waardoor de lichaamscellen en organen de energie krijgen die levensnoodzakelijk is voor een optimale gezondheid. Het resultaat van MRS is: ontspanning, stress-vermindering, groter gevoel van vitaliteit, verbeterde slaap en herstel van het immuunsysteem en de hormoonhuishouding. 

 


_MG_7331Jaccuzi:

Verfrissend tijdens  de warme zomerdagen.